• Heb jij stress?

  • Voel je jezelf rusteloos?

  • Ben je bang voor een burn-out?


Een GRATIS  e-boek met 9 handige tips en tricks om MindFulness simpel en doeltreffen in je dagelijks bestaan te integreren.
Naar welk adres wil je dat ik het ebook stuur?
(let op dat het in de spam kan komen)

Benieuwd wat anderen zeggen over ons?

Kelvin

39 jaar

Het punt van verandering kwam 4 maanden geleden.

De dagen kwamen uren te kort voor mijn gevoel. Elke dag onrust en niet meer weten wat genieten is. Terwijl al het mooie gewoon heel dicht bij me was. Bewust met aandacht en zonder te oordelen aanwezig zijn, en dit in het dagelijkse leven toepassen heeft mij rust gebracht, mijn gedrag is de afgelopen weken daadwerkelijk veranderd.

Zaisha

28 jaar

Meer geduld kreeg ik

Tijdens deze training heb ik geleerd om meer geduld voor mezelf op te brengen. Als ik me een een x niet zo lekker voel mag dat ook zonder er aan voorbij te lopen en maar daar te gaan op de automatische piloot. Deze 8 weken hebben mij veel gebracht, ik ben begonnen zonder verwachtingen maar heb veel handvatten ontvangen die ik ga gebruiken op mijn verdere reis door het leven.

Nina

55 jaar

Of het niet zweverig was, was mijn 1e vraag

Maar er is niets zweverigs aan in het hier en nu leven. Ik besloot ervoor te gaan en heb mij aangemeld voor de 8-weekse online MindFulness training. De afgelopen periode was geweldig. Geweldig omdat ik veel heb geleerd, Geweldig omdat ik mijzelf tegen ben gekomen. Maar vooral geweldig omdat ik heb leren accepteren. Heb leren luisteren en in stilte zijn.

Hierom wil jij mijn 9 MindFul Tips hebben......

Minder stress in je leven

Door soms maar een klein dingetje zijn er grote veranderingen merkbaar. Denk maar eens aan een mug in je slaapkamer wanneer je wilt slapen. 


Zo is het ook met MindFulness, kleine stappen zorgen uiteindelijk voor grote veranderingen in je leven met minder stress.

Sterker staan in je leven

Leef jij je eigen leven of dat van een ander?

Heb jij grenzen en bewaak je die ook?


Met kleine tips en tricks kun je sterker komen te staan in je eigen leven.

Grenzen stellen is erg belangrijk om je eigen leven weer kleur te geven en jezelf sterker en weerbaarder te maken.

Bewust keuzes maken in je leven

Vaak draaien we de dag op een automatische piloot. Je eet iets en je hebt niet in de gaten wat. Je rijdt ergens heen en voor je het weet ben je er.


Automatische patronen zorgen ervoor dat je niet bewust bent van hetgeen je doet, bewustzijn kun je zelf creƫren, jij hebt de sleutel in je hand.

  • Heb jij stress?

  • Voel je jezelf rusteloos?

  • Ben je bang voor een burn-out?


Een GRATIS  e-boek met 9 handige tips en tricks om MindFulness simpel en doeltreffen in je dagelijks bestaan te integreren.
Naar welk adres wil je dat ik het ebook stuur?
(let op dat het in de spam kan komen)

Wie is Angela?

Angela is de hoogst aangeschreven MindFulness trainer in Nederland namelijk een Categorie 1 MBCL trainer. Zij heeft een trainingslokatie in het midden van het land waar jaarlijks honderden deelnemers de MindFulness training volgen. Door die jarenlange ervaring met mensen die een hulpvraag hebben heeft zij begrepen dat de vraag naar een aandachttraining zo groot is dat zij haar opgedane ervaring ook online wilt aanbieden.

Naast haar MindFulness is Angela ook compassie-trainer en kindertrainer daarnaast heeft zij een boek uitgegeven, MindFulKompas.

Angela is ook moeder van 4 volwassen kinderen, heeft jarenlang commerciƫle functies vervuld binnen het familiebedrijf, is dyslectisch maar heeft haar weg gevonden om andere mensen te helpen om meer rust en meer regelmaat in hun leven te brengen.

Zij heeft de online MindFulness training gemaakt alsof het een "live" groepstraining is. Veel video, veel ingesproken meditaties en gedichten en een full color werkboek i.p.v. een simpele PDF. Ben jij klaar voor MindFulness?

Please follow me on:

klanten beoordeling


zeer goed

gecertificeerd bij o.a.:


veilige betalen met


>