Voorkom je eigen Burnout of stress!

Luister wat ik je ga vertellen in deze video!

 • Wil jij minder stress?
 • Wil jij meer rust?
 • Wil jij meer gaan genieten?
 • Wil je gaan veranderen?
 • Wil je veerkrachtiger worden?
 • Wil je nu de 1ste stap gaan zetten?

Ben je bang dat je grip op je leven verliest door stress, depressie of een burnout.

Kom op niet aanstellen zeg, even dat werk afmaken, even een schepje er bovenop doen. Nog maar 5 minuten en dan ben ik klaar, althans dat zei ik ook al 1 uur geleden!

Ik heb alles prima voor elkaar en heb een groot sociaal leven. Een weekendje weg met vrienden, lekker uiteten, een vakantie en misschien nog een lang weekend weg. 

Stress heb ik niet, ik ben wat meer moe en reageer wat geprikkeld. Slapen doe ik ook niet erg vast en ben vaak wakker. Wanneer ik wakker ben dan vliegen er allerlei gedachten door mijn hoofd en dan lukt slapen helemaal niet meer!

Is dit herkenbaar voor jou? Wees er dan bewust van dat je dit niet lang kunt volhouden ook al denk je van wel.

Juist door elke keer je eigen grenzen te verplaatsen door een extra schepje werk op je schouders te laden, door even wat meer te doen, door even wat langer door te gaan en vooral door te weinig rustmomenten te pakken, zul je snel richting chronische stress en een burnout gaan.

Maar gelukkig is er een manier om dit te veranderen en dat is MindFulness. Een praktische training met handvatten die je gelijk kunt toepassen vanaf les 1 is dat al mogelijk.

Je hoeft dus niet eerst uren als een monnik te mediteren om MindFulness te beoefenen.

Ik ben Angela en begeleid je bij deze 8-weekse MindFulness training.

De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag dat je geboren wordt        

en de dag waarop je ontdekt waarom.

mark twain

8-weekse

Online MindFulness Training

Heb je (soms) last van:

 • teveel piekeren
 • last  van angstige, sombere of negatieve gedachten
 • slecht slapen en daardoor vaak moe voelen
 • zit je in de vicieuze cirkel van hard werken en stress
 • niet lekker in je vel zitten
 • angst om geen burn-out te krijgen

Maar:

 • heb je geen tijd en blijf je dat herhalen
 • kun je geen gaatje vinden in je agenda
 • heb je geen energie om ’s avonds nog iets te doen
 • weet je wel dat je ergens tijd moet gaan maken om te beginnen met de training maar lukt het maar steeds niet vanwege juist de prioriteit die ontbreekt?

Dan heb ik nu de oplossing voor jou!

Op jouw moment en tijdstip, op jouw veilige plek kun je deze Online MindFulness Training beoefenen.

Mooie gedichten, goede en praktische oefeningen en begeleide video's en geluidsbestanden maken deze training op jouw lijf geschreven.

Tevens levert Angela een dik full color werkboek wat je als naslagwerk kun printen, inbinden en de rest van je leven als MindFulness handboek kunt gebruiken.

Wanneer jij op het punt staat om jouw leven zelf in de hand te hebben, zelf je grenzen te bepalen en meer in het NU wilt gaan leven dan is deze training echt wat voor jou.


Angela heeft al honderden mensen geholpen met MindFulness, ben jij de volgende?

Welke voordelen zijn er op korte termijn te behalen?

Wat voor de een kort is zal voor de ander wat langer zijn. In de komende 8 weken van deze online mindfulness training zul je stap voor stap veranderingen gaan bemerken. Soms heel subtiel maar soms ook best in het oog springend. Vooral anderen zijn vaak in staat om sneller veranderingen van jou te zien.

De enige investering is een paar uur per week en dan 8 weken lang.

Om voor de rest van je leven de volgende voordelen te krijgen. Is het je dat waard?

Minder stress

meer kunnen ontspannen, hoofdzaken van bijzaken onderscheiden met minder stress tot gevolg. Praktische handvatten voor elke dag.

Beter slapen

Wanneer je minder stress hebt ga je ook anders in het leven staan. Met als gevolg dat je beter gaat slapen.

Minder piekeren

Weet je dat we meer dan 40.000 gedachten hebben per dag, wat als deze allemaal pieker- en negatieve gedachten zijn? Leer dit te voorkomen.

Meer energie

Meer bij jezelf blijven, minder stress en meer in het moment leven geeft je meer energie. Je leert energievreters te ontdekken van energiegevers.

Benieuwd wat anderen zeggen over ons?

Kelvin

39 jaar

Het punt van verandering kwam 4 maanden geleden.

De dagen kwamen uren te kort voor mijn gevoel. Elke dag onrust en niet meer weten wat genieten is. Terwijl al het mooie gewoon heel dicht bij me was. Bewust met aandacht en zonder te oordelen aanwezig zijn, en dit in het dagelijkse leven toepassen heeft mij rust gebracht, mijn gedrag is de afgelopen weken daadwerkelijk veranderd.

Zaisha

28 jaar

Meer geduld kreeg ik

Tijdens deze training heb ik geleerd om meer geduld voor mezelf op te brengen. Als ik me een een x niet zo lekker voel mag dat ook zonder er aan voorbij te lopen en maar daar te gaan op de automatische piloot. Deze 8 weken hebben mij veel gebracht, ik ben begonnen zonder verwachtingen maar heb veel handvatten ontvangen die ik ga gebruiken op mijn verdere reis door het leven.

Nina

55 jaar

Of het niet zweverig was, was mijn 1e vraag

Maar er is niets zweverigs aan in het hier en nu leven. Ik besloot ervoor te gaan en heb mij aangemeld voor de 8-weekse online MindFulness training. De afgelopen periode was geweldig. Geweldig omdat ik veel heb geleerd, Geweldig omdat ik mijzelf tegen ben gekomen. Maar vooral geweldig omdat ik heb leren accepteren. Heb leren luisteren en in stilte zijn.

Wat krijg je allemaal

Er zijn totaal 8 themaweken met diverse lessen

1

Thema 1: Wat is aandacht

Met aandacht iets doen zoals eten of ergens naar luisteren of kijken. Wat is nou precies aandacht en heb je altijd wel evenveel aandacht voor iets dan je zou willen?

Deze 1ste week staat in het teken van dit begrip en wat het met jou doet!

2

Thema 2: Waarnemen en het verschil

Welke gekleurde bril heb jij op, vanuit welke achtergrond en opvoeding kijk jij naar de dingen van het leven, jouw leven! Praktische handvatten die je in deze week krijgt over het begrip waarnemen.

3

Thema 3: Grenzen aangeven

Het klinkt makkelijk, je geeft toch gewoon je grens aan! Je zegt toch gewoon Nee! In de praktijk ervaar je dat het niet altijd zo simpel is en je krijgt voldoende theorie mee om te bepalen wat jouw (toekomstige) grenzen gaan worden.

4

Thema 4: Wat is stress

Stress is niet erg mits gedoseerd. Maar wanneer het langdurige stress gaat worden dan sluipt een burnout of depressie er zo maar in. Wat kun je doen om te voorkomen dat je aan stress ten onder gaat dat leer je in deze week.

5

Thema 5: Automatische reacties

Pats, boem, het is eruit voor ik er erg in heb. Frustratie, boosheid en verdriet is snel

veroorzaakt maar je kunt je woorden of daden niet terugdraaien. Leer hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je voorkomt dat alles er te snel uitflapt.

6

Thema 6: Communicatie

Luister je wel wanneer iemand iets verteld? Word er naar jou gehoord? Wat als de communicatie stroef is? Dat ga je leren in dit weekthema en je zult al snel ervaren wat een andere communicatie gaat doen met jou en een ander.

7

Thema 7: Een gezond(er) levenspatroon

Gezond zijn en blijven is het allerbelangrijkste. Niet alleen fysieke gezondheid maar ook mentale gezondheid zijn belangrijk voor een goed functioneren. Angela neemt je mee in dit weekthema over een gezond levenpatroon.

8

Thema 8: Verder gaan met leven in aandacht

Ja en dan ben je aan het einde van 8 weken en nu? Angela gaat je vertellen wat je allemaal kunt gaan doen. Hoe je in de MindFul flow kunt blijven en zorgen dat je geen terugval hebt nadat je de training hebt gevolgd.

Je mooist reist begint altijd met het nemen van een eerste stap!

Hoe zit zo'n training in elkaar?

 • je volgt de online training thuis
 • iedere week krijg je toegang tot een nieuw thema
 • ieder thema bevat een video met uitleg over het thema van de week, week theorie, aanvullende theorie,  en opdrachten
 • je krijgt toegang tot alle meditaties die bij de training horen. 
 • mocht je vragen hebben dan kan je die altijd aan mij stellen via het contactformulier.

Wat kan het mij opleveren?

 • je leert meer te genieten van de leuke dingen
 • je krijgt praktische handvatten zodat je mindfulness in je leven kan brengen
 • je leert beter met stress omgaan
 • je leert automatische stressvolle patronen te doorbreken
 • je leert vriendelijker en zorgzamer te zijn voor jezelf
 • je leert meer rust in te bouwen en beter te focussen
 • je leert beter naar jezelf te luisteren en grenzen te herkennen en te stellen

Over Angela, jouw trainer

Angela is de hoogst aangeschreven MindFulness trainer in Nederland namelijk een Professional Categorie 1 MBSR trainer, tevens compassie- en kindertrainer.

Zij heeft een trainingslocatie in het midden van het land waar jaarlijks honderden deelnemers de MindFulness training volgen. Door die jarenlange ervaring met mensen die een hulpvraag hebben heeft zij begrepen dat de vraag naar een aandachttraining zo groot is dat zij haar opgedane ervaring ook online wilt aanbieden.


Naast haar MindFulness is Angela ook compassie-trainer en kindertrainer daarnaast heeft zij een boek uitgegeven, MindFulKompas.

Angela is ook moeder van 4 volwassen kinderen en sinds kort ook oma, heeft jarenlang commerciële functies vervuld binnen het familiebedrijf, is dyslectisch maar heeft haar weg gevonden om andere mensen te helpen om meer rust en meer regelmaat in hun leven te brengen.

Ben jij klaar voor MindFulness?

Zij heeft de online MindFulness training gemaakt alsof het een "live" groepstraining is. Veel video, veel ingesproken meditaties en gedichten en een full color werkboek i.p.v. een simpele PDF. 

Angela haar leven is niet echt een rustige reis geweest, ook zij heeft veel diepte- maar ook mooie hoogtepunten ervaren. Hierdoor is zij in staat om de juiste snaar te raken bij haar deelnemers. Waarom kiezen mensen voor  MindFulness 

Er zijn zoveel programma's en trainingen op de markt maar waarom kies je dan voor MindFulness? Deze MindFulness is niet alleen handig omdat je het gewoon thuis kunt doen of zelfs in het buitenland, maar tevens bied MindFulness handige praktische handvatten waar je elke dag voordeel bij hebt.

Er word niet teruggegaan naar het verleden(dat is voorbij en kun je niets meer aan doen) ook de toekomst is geen onderwerp(want we controleren de toekomst niet), het moment NU is van belang aangezien het nu allemaal afspeelt en daarom is MindFulness een zeer goede persoonlijke ontwikkelings training, een training met aandacht.

meer rust en ontspanning

minder stress, meer liefde en genegenheid voor jezelf en anderen zal gaan zorgen voor meer ontspannen leven. 

beter slapen en relaxen

doordat je minder gaat piekeren heb je meer rust in je hoofd en ga je ook beter ontspannen en rusten dus ook beter en vaster slapen.

meer genieten van het leven

zie je soms geen licht meer aan het einde van de tunnel? Met MindFulness ga je weer plezier halen uit de kleine en grote dingen in je leven.

Download hier je GRATIS 9 Mindful tips, makkelijk voor elke dag!
Naar welk adres wil je dat ik het ebook stuur? (let op dat het in de spam kan komen)

Doe een GRATIS Mindfulness test. Hoe MindFul ben jij?

Ontdek het aanbod aan trainingen,

download en gratis items

Het verschil tussen werkelijkheid en graag willen!

verwachtingen van het leven komen niet altijd uit maar jij hebt de sleutel voor verandering

Ervaar jij dit ook?

 • teveel piekeren
 • last van angstige gedachten
 • last van sombere gedachten
 • heb je vaak negatieve gedachten
 • zit je in een vicieuze cirkel van stress
 • voel je jezelf niet lekker in je vel
 • heb je angst om een burnout te krijgen
 • ben je bang dat je uitvalt bij je werk
 • heb je geen "zin" meer om dingen te doen

Maar wil je graag:

 • genieten van het leven, jouw leven
 • wil je uit je vicieuze cirkel stappen maar weet niet hoe?
 • wil je leren om grenzen aan te geven?
 • wil je weer positief in het leven staan?
 • wil je beter slapen?
 • wil je meer ontspanning?
 • wil je minder piekeren en negatief zijn?
 • wil jij die lang uitgestelde stap nu maken?
 • wil jij ook meer in het "moment" leven?

Gefeliciteerd:

Vreemd om te zeggen gefeliciteerd wanneer je veel "rode kruizen" herkend, toch? Maar ik feliciteer je met het feit dat je mens bent en elk individu heeft last in meer en mindere mate van deze rode kruizen. Niets is vreemd en je bent echt niet uniek met jouw probleem. Vaak zie ik in de groepen die ik training geef dat dat juist de eye-opener is waardoor deelnemers sneller gaan accepteren en loslaten van hun huidige leven en zien dat zij juist zelf hun leven kunnen en mogen veranderen.


Dit heb ik ook ontwikkeld in de online training. Een zo waarheidsgetrouwe manier van lesgeven zoals ik het graag doe in een groepstraining, wil jij deze verandering ook gaan ervaren, wacht dan niet langer, stel niet langer uit en doe mee!

Nog steeds niet overtuigd? 

Ontdek alle thema's van de MindFulness!


Wat is aandacht

Waarnemen en het verschil

Grenzen aangeven

Wat is stress

Automatische reacties

Communicatie

Een gezond(er) levenspatroon

Verder gaan met leven in aandacht

Veel gestelde vragen over MindFulness

Is MindFulness zweverig?

Een veel gestelde vraag en telkens mag ik uitleggen dat het juist niet zweverig is. Er zijn zweverige trainers die zo overkomen en een beetje wollig taalgebruik hebben. Maar de training biedt juist praktische handvatten om elke dag toe te passen. Geen bezemstelen en geitenwollen sokken.(of je moet het koud hebben natuurlijk;))

Moet je uren mediteren?

Wat jij wilt, een 3 minuten ademruimte is soms al voldoende om weer even tot rust te komen. Maar wanneer jij langer wilt mediteren dan is dat ook goed. Er is geen tijdslimiet voor meditatie wij zijn geen monniken die de hele dag op een matje zitten, toch? Doe waar jij je goed bijvoelt en na verloop van de weken krijg je hier een beter inzicht in wat werkt voor jou!

Is het voor alle leeftijden?

Zeker mindfulness is niet leeftijdsgebonden. Van kinderen tot aan 80 plussers iedereen heeft er baat bij. Vaak zeggen deelnemers dat ze er veel eerder aan hadden moeten beginnen zodat ze een langer leven in het vooruitzicht hebben met rust en regelmaat en minder stress.

Is een training voor iedereen geschikt?

Zeker, je kunt de training op jouw eigen tempo doen. Ben je wat minder mobiel dan is juist een online training iets waar je veel baat bij kunt hebben. En loop je ergens tegenaan dan zal dit waarschijnlijk jouw grens zijn en dan heb je dat ook weer geleerd, toch?

Zeker weinig mannen die het doen?

Dat zal je tegenvallen. Ik heb een grote mix van leeftijden en geslacht. Mannen zijn vaak het meest sceptisch maar ook vaak het meest blij wanneer ze zien dat het een praktische training is met veel inzichten waar ze wat aan hebben. Mannen kunnen best minder stoer zijn dan ze laten merken;)

Ik ben christen kan dit dan ook?

Wanneer jij meer bij jezelf kunt zijn en meer in rust en ontspanning kan luisteren zul je het Woord ook meer gaan verstaan. Geloof is zeker geen belemmering en je zult in de Mindfulness ook vaak een Oh Ja hebben van iets wat uit de bijbel komt, deze training is een aandachtstraining en dat ze jou helpen in je geloof.

Ik heb geen tijd, er veel speelt op dit moment!

Juist dan is een online training de moeite waard om te gaan doen. Juist in zo'n periode dien je grenzen te bewaken en je hoofd maar meer nog je gevoel te trainen om goede en voor jou juiste beslissingen te nemen. Dit kan ook als eeuwige uitstelgedrag voorkomen, ik heb geen tijd, of heb je geen prioriteit? 

Maar ik ben heel nuchter hoor?

Gelukkig ik ook namelijk.

Ik ben geen groepsmens

Dan heb je geluk, in een online training ben je alleen en kun je alles doen op jouw tempo en veilige plek. Trouwens een mooi thema om bij stil te staan, waarom ben je geen groepsmens?

Ik gebruik medicijnen

MindFulness is geen trucje of een medicijn. Wanneer je medicijnen hebt voorgeschreven gekregen dan is het aan de arts of specialist om te bepalen wat je wel of niet gebruikt. Ik zou niet zonder meer stoppen en dit willen afraden. Ik zie wel dat in de loop van een series gevolgde training mensen minder medicijnen gaan gebruiken of zelfs er grotendeels vanaf raken.

Mijn persoonlijke boodschap voor jou

Wanneer je nog niet overtuigd bent van het nut van een MindFulness training dan wil ik je graag via een persoonlijk gesprek verder helpen. Je mag altijd even een berichtje sturen, ik ben "echt" en geen onpersoonlijke helpdesk. Ik sta met beide benen op de grond en weet hoe ik jou het beste kan adviseren om MindFulness "eigen" te maken. Ook ik ben door diepe dalen gegaan door o.a. een scheiding, burnout, en ziekte en allerlei andere tegenslagen die bij het leven horen. Juist daarom is mijn aanpak no-nosense, gewoon zoals het is en zonder allerlei ingewikkelde woorden (ik moet het ook zelf kunnen begrijpen, toch?)


Honderden mensen zijn je al voorgegaan met fysieke en online MindFulness trainingen. Als geschoolde en gecertificeerde professional categorie 1 trainer wil ik echt kwaliteit leveren voor iedereen die meer rust, minder stress en meer plezier in het leven wil hebben.


Lieve groet


Angela

ONLINE MINDFULNESSTRAINING

Privacy policy   |     |   info@onlinemindfulnesstraining.nl   |   

>